Adatvédelem

Ez a webhely tiszteletben tartja a látogatók magánszféráját. Nem tárol személyes adatokat, nem használ sütiket, nem használ JavaScriptet, nincsenek harmadik féltől származó, automatikusan betöltődő adatok.

A technológiából adódóan azonban a látogatók IP-címe, valamint operációs rendszere és böngészőazonosítója (user agent) tárolásra kerül a webhelyet kiszolgáló szoftver naplófájljaiban. Ha szeretnéd tudni, hogy milyen IP-címet és böngészőazonosítót tárol el a webkiszolgáló, akkor ellenőrizd egy erre a célra készített weboldalon.

Ha nem szeretnéd, hogy a valódi IP-címed és böngésző azonosítód tárolásra kerüljön, akkor használj VPN-t vagy TOR-hálózatot, illetve véletlenszerű böngészőazonosítót egy erre alkalmas kiegészítővel.

Adatfeldolgozó

Az urbalazs.hu webhely és a hozzá tartozó @urbalazs.hu végű e-mail címek tárhelyét a 3 in 1 Hosting Bt. biztosítja. Az adatfeldolgozó adatai:

Név: 3 in 1 Hosting Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság
Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/A.
Telefon: +36 (21) 200 0040
E-mail cím: admin@megacp.com
Weboldal: www.3in1.hu

Az adatok tárolásának fizikai helye: T-Systems Adatpark Budapest II. (T-Systems területén őrzött, riasztóval, kamerákkal ellátott gépterem), 1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13.